ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

(ΒΙΝΤΕΟ) Ελληνικό, η "μεγαλοεπένδυση" με δανεικά και το νέο Δ.Σ. της εταιρίας ORILINA.

 

  Η Μάγδα Μαμούτου Υπ. Βουλευτής Α'Θεσσαλονίκης  με την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ μίλησε στην εκπομπή τα stream...αδια στο ΡΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΣ   την Παρασκευή 7-8-2020

1. Για την Παράνομη Βουλή που δεν έχει συσταθεί ποτέ με ΦΕΚ σε Σώμα, 

2. Για το πώς προέκυψε η ΑΑΔΕ, η ιδιωτική εταιρία χωρίς νομική προσωπικότητα στην οποία εκχωρήθηκαν οι αρμοδιότητες 12 Υπουργείων μας;

3. Για τις ιδιωτικές εταιρίες Α.Ε. τράπεζες που μας φόρτωσαν το δικό τους χρέος και τώρα μας πλειστηριάζουν και τα σπίτια...

4. Για το  Ελληνικό η "μεγαλοεπένδυση" με δανεικά και το νέο Δ.Σ. της εταιρίας ORILINA.

 

 

"ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ"

 Μάγδα Μαμούτου: Όσον αφορά την Χαλκιδική το δεύτερο και το τρίτο πόδι είναι νεκρά τελείως, πολύ απογοητευτικό αυτό. Όσο για το πρώτο πολύ λίγα ξενοδοχεία είναι ανοιχτά. Οι ξενοδόχοι είναι σε απελπιστική κατάσταση.

Πριν μπω στο θέμα μας, θα ήθελα να αναφερθώ στα "οικονομικά εργαλεία" κι όχι μόνο, που μας έφερε ο Αρτέμης Σώρρας τα οποία 46 Παγκόσμιοι Θεσμοί και μέσα σε αυτούς και η Διεθνής Ένωση Εισαγγελέων και Δικαστών τα έχουν αναγνωρίσει επίσημα και μόνο οι ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ αυτών των Οικονομικών Εργαλείων, δεν τα έχουν αναγνωρίσει ακόμη. Και βέβαια το κομματικό καθεστώς που έχουμε, γιατί γνωρίζουμε ότι στην Ελλάδα δεν έχουμε πολιτικούς άνδρες. Από την εποχή του Όθωνα και του Καποδίστρια μέχρι σήμερα μόνο κόμματα και κομματάρχες μας διοικούν.

Αυτό το κομματικό καθεστώς και η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΒΟΥΛΗ -και έχουμε πει πολλές φορές, γιατί είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ, γιατί δεν έχει συσταθεί σε ΣΩΜΑ, όπως ορίζει στο Σύνταγμα μας, με ΦΥΛΛΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. (ΦΕΚ)- επειδή το 2016 ο Αρτέμης Σώρρας έστειλε με δικαστικό επιμελητή κανονικά και ως ορίζει ο νόμος, ΕΝΤΟΛΗ-ΔΙΑΤΑΓΗ στον τότε ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Αλέξη Τσίπρα - πρέπει αυτή η αλήθεια να χαραχτεί επιτέλους- να ξεχρεώσει με αυτά τα χρήματα όλο το δημόσιο χρέος αλλά και το ιδιωτικό όλων των Ελλήνων και τα κόκκινα δάνεια, τι έκαναν;


 

 

Μια μέρα μετά ακριβώς το γραφείο του Πρωθυπουργού τότε, διαβίβασε στον Αρτέμη Σώρρα μία επιστολή στην οποία έλεγε ότι "διαβιβάσαμε την εντολή σας στην Γενική Γραμματεία Εσόδων λόγω αρμοδιότητας".

Μετά λίγες μέρες, στις 26-5-2016 διέλυσαν την Γενική Γραμματεία Δημοσίων και ίδρυσαν την ιδιωτική Ανεξάρτητη Αρχή ΑΑΔΕ χωρίς Νομική Προσωπικότητα στην οποία έχουν παραδώσει ουσιαστικά, όλη την χώρα!!


ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ 12 ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ  κτλ. ΈΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΏΣΕΙ ΌΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ!

 Αλλά τι να πούν κι αυτοί; Αυτοί ξέρουν! Εμείς δεν γνωρίζαμε! 

Οι Έλληνες δεν το γνώριζαν ότι η ΕΛΛΑΔΑ τα τελευταία 10 χρόνια είναι σε κατοχή. Βρισκόμαστε σε κατοχή! Μια ιδιωτική εταιρία που λέγεται "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" και με ΑΦΜ 0000119306 με έδρα την Ουάσιγκτον και λειτουργεί μέσω του στέμματος του Λονδίνου και εν κρυπτώ βέβαια πάμε στο Βατικανό. με αυτόν τον τρόπο έχουν δυναστεύσει όλον τον κόσμο όχι μόνο τους Έλληνες. 

ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ  ΜΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΙ ΑΥΤΗ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΕΚΧΩΡΗΣΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ  ΣΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ  ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗ ΑΣΥΛΙΑ. ..."

"...Μέσα στον Φεβρουάριο, όταν άρχισαν να διαδίδουν για την πανδημία και σιγά-σιγά να μας ετοιμάζουν το κλίμα, ώστε να έρθει μετά από λίγο καιρό στις 14 Μαρτίου η καραντίνα και μας φόρεσαν και την μάσκα, εκείνο το διάστημα που όλος ο κόσμος ήταν αναστατωμένος και δεν ήξερε να αντιδράσει μπροστά σε αυτό το γεγονός, η Τράπεζα Πειραιώς και η EUROBANK δύο συστημικές τράπεζες, στις οποίες, εμείς είμαστε οι βασικοί μέτοχοι αυτών των τραπεζών και θα πρέπει να το γνωρίσουν επιτέλους όλοι οι ΈΛΛΗΝΕΣ. 

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΝΑΚΕΦΑΛΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!

 Αυτές οι ιδιωτικές εταιρίες που λέγονται τράπεζες προκειμένω να σωθούν φόρτωσαν όλο το χρέος τους στο δημόσιο! δηλαδή σε εμένα, σε εσένα και σε όλους τους Έλληνες!

Γι αυτό μας έβαλαν σε χαράτσια, όπως ήταν τότε οι Τούρκοι, δηλαδή παράνομους φόρους. δεν είμαστε ελεύθερη χώρα! Και για το ευχαριστώ που τις ανακεφαλοποιήσαμε, μας έκλεισαν την "κάνουλα" στον Ελληνικό λαό, μας έβαλαν και στα CAPITAL CONTROLS, μας πούλησαν τα δάνεια μας σε ξένα funds και στο τέλος μας πλειστηριάζουν τα σπίτια μας.

'Οταν ήμασταν λοιπόν σε καραντίνα, τον Μάρτιο έδιναν δάνειο στον Λάτση και στους Κινέζους συνέταιρους του για να ξεκινήσουν την τσιμεντοποίηση του Ελληνικού. 

Το Ελληνικό είναι το καλύτερο οικόπεδο μέσα στην Μεσόγειο, το οποίο χάρισαν κοψοχρονιάς στον κ. Λάτση και στους συνεταίρους του.  

Στο Δ.Σ. αυτής της εταιρίας του Λάτση με τους κινέζους συνεταίρους του, σύμφωνα με το ΓΕΜΗ της εταιρίας Orilina έχουν βάλει τον Στέλιο Ζαβό, ο οποίος είναι αδερφός του Υφυπουργού Οικονομικών και κουμπάρος του Τζορτζ Σόρος. Είναι Πρόεδρος της εταιρίας. 

Μέλη δε, του Δ.Σ. ο αδερφός του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ο Αλέξανδρος Σαμαράς γνωστός σαν Πρόεδρος του Ελληνικού Κολλεγίου Αθηνών για πολλά χρόνια και έταιρο μέλος η Μιράντα Ξαφά. Πρώην στέλεχος του Δ.Ν.Τ η οποία διετέλεσε διευθύντρια στο γραφείο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη από το 91-93  και υπέρμαχος των μνημονίων και των περικοπών μισθών, συντάξεων κτλ.

Δεν φτάνει που χάρισαν στην κυριολεξία δηλαδή αυτό το τεράστιο θαυμάσιο οικόπεδο στον Λάτση, τον χρηματοδοτούν κιόλας. Του έδωσαν λοιπόν εγγυητική επιστολή μέσα στον Μάρτιο, προκειμένου να αποπληρώσει την πρώτη δόση του στο ΤΑΙΠΕΔ. 

Δηλαδή το έδωσαν χρήματα από την τσέπη του Έλληνα πολίτη του 'Ελληνα ανθρώπου. Ο Λάτσης και η παρέα του δεν έχουν βάλει ακόμα το χέρι στην τσέπη. 

Του δώσαμε δηλαδή το καλύτερο οικόπεδο κοψοχρονιάς χωρίς λεφτά και επιπλέον του δίνουμε τώρα μέσω των τραπεζών τις εγγυητικές επιστολές για να πληρώσει την δόση του στο ΤΑΙΠΕΔ. Από εμάς πάλι πληρώνονται. Από τους βασικούς μέτοχους!

'Ολα αυτά γίνονται κρυφά και πίσω από την πλάτη μας. 'Οπως δεν είχαμε ενημερωθεί, αν θυμάστε για την μυστική συνάντηση που είχε γίνει με την Μέρκελ και τον Ερντογάν που μάθαμε κατόπιν εορτής, και αμέσως μετά προέκυψε το θέμα με την Αγία Σοφία. Μετά έγινε μια δεύτερη συνάντηση, πάλι μυστική και αμέσως μετά προέκυψε το θέμα με την navtex. 

Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Αποδεικνύεται περίτρανα ότι το Παγκόσμιο Καθεστώς οργανώνει τον αφανισμό του Έλληνα ανθρώπου, όπου κι αν κατοικεί αυτός. Είναι ένα τεκμηριωμένο και αποδεδειγμένο σχέδιο για τον αφανισμό όλων των ανθρώπων.

Θέλω να στείλω ένα μήνυμα σε όλους τους Έλληνες ανθρώπους και να τους πω: ότι όλο αυτό το τεράστιο χάος και το άδικο που βιώνουμε όχι τώρα, αλλά χιλιάδες χρόνια είναι κατασκευασμένο από αυτά τα αποστατικά όντα, όμως τώρα αυτό παίρνει τέλος!  ΚΛΕΙΝΕΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥΣ!! 

Όσο και να σας φαίνονται μεγάλοι και δυνατοί, θα σκάσουν σαν την ψεύτικη φούσκα που μας έχουν εγκλωβίσει κλείνοντας τις τρύπες και τα κενά. Μας είχαν κλείσει σε μια αποστατική φούσκα και όλα τα ανοίγματα και τα κενά τα είχαν κλείσει με τα ψεύδη τους, ώστε να μην μπορεί κανείς να κατανοήσει τι συμβαίνει! Να μην μάθει κανείς την αλήθεια, γιατί αυτό θα σημαίνει και το τέλος τους. Δεν έχουν τίποτα δικό τους!

Όλα είναι κλεμμένα από τον Έλληνα Άνθρωπο και από την Ελλάνια δημιουργία μας. Για πρώτη φορά οι Έλληνες Άνθρωποι ενωνόμαστε κάτω από αυτή την πλατφόρμα του μοναδικού Ανθρωποκεντρικού Φορέα του Έθνους των Ελλήνων, ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. 

ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΥΔΑΤΙΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ!!

ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ, ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ.

ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΣΑΝ ΣΦΑΙΡΑ ΠΥΡΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΖΥΓΟ.

 

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια