ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΤΩΡΑ ΞΕΡΟΥΜΕ "ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ" ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ Ο... "ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ"!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

 


Προκλητική η ασυλία που χαρίζει ο Μητσοτάκης στα golden boys που τζογάρουν τα χρήματα των ασφαλισμένων

Το νέο νομοσχέδιο για την ιδιωτικοποίηση της επικουρικής ασφάλισης

Απαλλαγμένοι από κάθε αστική και ποινική ευθύνη θα είναι τα λεγόμενα «golden boys» που θα «παίζουν» στο χρηματιστήριο τα χρήματα των ασφαλισμένων πολιτών, σύμφωνα με τις προβλέψεις του νομοσχεδίου της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Με ανάρτησή του ο γνωστός εργατολόγος Διονύσης Τεμπονέρας σχολιάζει πώς η κυβέρνηση θα επιτρέψει σε ιδιωτικές εταιρίες, να διαχειρίζονται τις εισφορές των εργαζομένων, δίνοντάς τους την δυνατότητα, να τζογάρουν χωρίς να έχουν καμία ευθύνη.

Ο Διονύσης Τεμπονέρας σχολιάζει: «Μόλις δόθηκε στη δημόσια διαβούλευση, το νέο νομοσχέδιο για την ιδιωτικοποίηση της επικουρικής ασφάλισης, με τίτλο: «Ασφαλιστική Μεταρρύθμιση για τη Νέα Γενιά». 
Είναι το νομοσχέδιο, που θα επιτρέψει σε ιδιωτικές εταιρίες, να διαχειρίζονται τις εισφορές των εργαζομένων, δίνοντάς τους την δυνατότητα, να «τζογάρουν» τον κόπο και τον ιδρώτα των ασφαλισμένων, στα εγχώρια και διεθνή χρηματιστήρια.

Πέρα από τις τεχνικές λεπτομέρειες (για τις οποίες θα επανέλθουμε), χαρακτηριστικό, είναι το άρθρο 19 του νομοσχεδίου. 
Η κυβέρνηση ισχυρίζεται εδώ και μήνες ότι, οι αποδόσεις των «επενδύσεων» των ασφαλισμένων είναι εγγυημένες και ότι, δεν εκτίθενται σημαντικά στον κίνδυνο των χρηματαγορών. Ισχυρίζεται επίσης ότι, το ρίσκο είναι μηδαμινό και ότι ,οι ασφαλισμένοι στο μέλλον θα λάβουν ακόμα και έως 68% μεγαλύτερες επικουρικές συντάξεις.

Το άρθρο 19 όμως του νομοσχεδίου, που αφορά τα golden boys, που θα διαχειρίζονται και θα επενδύουν στα χρηματιστήρια, τις εισφορές των ασφαλισμένων, τους απαλλάσσει από κάθε «αστική ή ποινική ευθύνη για πράξεις ή παραλείψεις τους στο πλαίσιο άσκησης των καθηκόντων τους ή επ’ ευκαιρία αυτής…».

Οι εταιρίες θα λαμβάνουν τα κέρδη από τις προμήθειες, οι εργαζόμενοι θα υφίστανται τις ζημίες από τις ενέργειες των ιδιωτικών εταιριών, που μάλιστα δεν θα έχουν και καμία ευθύνη αν η «επένδυση» πάει στραβά. Αυτό νομίζω λέγεται ατομική ευθύνη!

Αυτό επίσης, δεν λέγεται δημόσια κοινωνική ασφάλιση!»

πηγη



ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝ ΠΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ... "ΚΟΥΜΠΑΡΑ" ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΤΟΝ.. "ΣΠΑΝΕ" ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ!!! 

ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΜΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣΥΛΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ!
 ΟΙ ΖΗΜΙΕΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ, ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ.

 ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ...
 ΤΟ "ΚΕΝΤΟΥΣΑΝ" ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 70 ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΣΚΥΤΑΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ  ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΩΣΤΕ Η "ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ" ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΕ ΒΕΒΑΙΟ ΦΙΑΣΚΟ!
ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙ 68% ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ 
ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ "δεν εκτίθενται σημαντικά στον κίνδυνο των χρηματαγορών.

- ΕΤΣΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΣΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΔΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΑΣΥΛΙΑ ΣΤΑ "ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ" ΠΟΥ ΘΑ ΤΖΟΓΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ!!-

ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΧΘΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ  ΑΠΟ ΤΟ 1951 ΚΑΙ ΜΕΤΑ (ΝΟΜΟΣ 1611/1950) ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ, ΝΑ ΤΑ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ "ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΝ" ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ

 ΕΤΣΙ ΜΕ ΝΟΜΙΜΟΦΑΝΕΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ Ο ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ΟΡΙΣΑΝ, ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ΥΠΟΔΕΙΞΑΝ, ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΩΣ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΩΝ...

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΡΩΤΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΕ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ "ΗΜΕΤΕΡΩΝ" ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ, ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΚΤΛ
 ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ!! ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΧΡΕΩΘΗΚΑΜΕ ΒΕΒΑΙΩΣ!

ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ PSI ΠΟΥ ΚΟΥΡΕΨΕ ΚΑΤΑ 53,5% ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΡΟΥΘΟΥΝΙ!!!

ΕΙΔΑΜΕ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΕΙΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ -ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΕΙ ΩΣ ΧΑΝΟΣ- (δες το παρακάτω βίντεο)
 ΝΑ ΛΕΕΙ ΦΑΝΦΑΡΟΛΟΓΙΕΣ, ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗ ΚΑΤΑΛΗΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ  "ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΛΛΑ ΙΣΑ ΙΣΑ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑΣ "ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΣ" ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ... "ΔΙΕΘΝΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ"!!!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ 

ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ: Η ΚΛΟΠΗ ΤΟΥ ΜΟΧΘΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ - ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ




ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΕ  ΑΠΟ ΑΥΤΟ;; ΚΑΝΕΙΣ;; ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΥΤΕ Η ΧΩΡΑ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΟ!

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ;;; ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ;;;

ΜΗΠΩΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ;; ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ;; ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ;; ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ "ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ" ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝ;; 

ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ! 

 ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΔΙΑΙΡΟΥΝ ΕΜΑΣ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟ ΧΡΕΟΥΣ, ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΜΕΝΟΥΣ- ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΤΗΣ ΑΑΔΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ-ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΑΣΥΛΙΑ- 
ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΤΕΡΜΟΝΟ ΑΓΩΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ.

ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΒΙΟ ΜΑΣ ΑΒΙΩΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ  
 ΚΙ ΗΡΘΕ  ΛΟΙΠΟΝ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΣΥΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΓΥΠΕΣ ΤΟΥ ΙΔΡΩΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΜΕΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΔΕΙΓΜΕΝΟ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ, ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙ!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 04-09-2015
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΜΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.




ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.
ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ
 ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΕΚ-ΠΡΟΣΩΠΟΥΣ 
ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΑΣΥΛΙΑ
 ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΙΛΗΜΜΕΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΑΣ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!

Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ. 
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ 
ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!
ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια