ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΕ ΟΑΣΑ ! Φ.Ε.Κ. 33Α'/2011 : ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΑΠΟ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΙΔΙΩΤΩΝ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ !

 



Έλληνα πολίτη, θυμάσαι τα σκάνδαλα με την ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ που η διοίκησή της είχε γεμίσει τον κόσμο με πλαστά εισητήρια; ( διάβασε εδώ )

Θυμάσαι που τελικά το δικαστήριο, επι κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ, αθώωσε τον Νίκο Παπαθανάση, πρώην διευθύνων σύμβουλο της ΣΤΑΣΥ, στέλεχος της ΝΔ, αλλά και λοιπά στελέχη των υπολοίπων κομματικών παρατάξεων που ήταν κατηγορούμενοι, χωρίς να λάβει υπόψιν ακράδαντα αποδεικτικά στοιχεία? (διάβασε εδώ )

Ε λοιπόν, αυτά τα σκάνδαλα που χρέωσαν την εταιρεία, αλλά και τα χρέη όλων των εταιρειών που συγχωνέυθηκαν με τον ΟΑΣΑ, καθώς και τα χρέη του ίδιου του ΟΑΣΑ, πέρασαν στον κρατικό προυπολογισμό, δηλαδή τα ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΟΛΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ !!!!
'Οπως επίσης πληρώνουμε χιλιάδες ευρώ για να επικοινωνούν μεταξύ τους τα στελέχη αυτών των ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ εταιρειών !!!!

Δες το βίντεο για να το διαπιστώσεις:





3 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (ΣΤΑ.ΣΥ., Ο.ΣΥ.,) ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΟΑΣΑ.

ΜΕ ΕΚΠΛΗΞΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΑ ΧΡΕΗ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΤΑΡΙΕΙΩΝ ΠΟΥ ΣΥΓΧΩΝΕΥΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΟΑΣΑ, ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ.

ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟ, Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΟΥ 2018, ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΥΠΕΡΟΓΚΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΑΕ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ, ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΝΕΓΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΩΝΥΜΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ, ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ¨ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ¨ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΥΛΩΝΑ.

ΜΕΝΕΓΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ , ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: nik.menegis@gmail.com – 697 619 2647







Κατάλαβες τώρα πως λειτουργούν όλες οι κυβερνήσεις, καλύπτοντας η μία την άλλη, ενω στην βουλή τσακώνονται μέρα νύχτα για να μας αποπροσανατολίζουν ?

Κατάλαβες τώρα με τι θράσος όλες αυτές οι πολιτικές μαριονέτες σου λένε ότι είσαι ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΣ και ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ   επειδή δεν πλήρωσες εισητηριο σε αυτούς που σε καταληστεύουν εκατοντάδες χρόνια ? (Δες εδώ https://youtu.be/k_lZZqL4KDc )

Κατάλαβες τώρα ότι είναι μονόδρομος η ΕΝΩΣΗ όλων των ΕΛΛΗΝΩΝ στον μοναδικό ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ <Ε.ΣΥ. - ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ> ;

Κατάλαβες ότι αν δεν πάρεις ΤΩΡΑ θέση μαζί μας, δεν θα σταματήσει το ΑΔΙΚΟ εις βάρος σου/μας ποτέ;


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ








ΠΗΓΗ ΒΙΝΤΕΟ :

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια